Pink pickled eggs
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhALXohiTuX_HdpLwzlCz2A8_5cThcnqNJBiWQODAY8d0pxM9oSN82TK9pdKh2KCovT90Ae_eVM0dSY7sUIbzAsTzYdyoCCbS_x13gOFeedlI4u2N14UtqpQEVbt7gw8k6T1xMGedICvPc/s1600/IMG_1516.jpg)
8-10 kokta ägg (hårdkokta)
1 msk senapsfrön
1 liten rödlök i klyftor
inlagda rödbetor
3 dl vatten
2, 5 dl ättikssprit 12%
2,5 dl socker
lag från inlagda rödbetor
Koka upp lagen och låt svalna. Koka äggen. Varva lag och övriga ingredienser i en ren glasburk. Förslut väl och låt stå i en vecka. Efter några dagar kan man sila lagen och bara låta ägg och lag vara kvar i burken. Servera till sillbordet eller till skaldjur. Rödbetorna kan uteslutas för att få vita ägg.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkMhxEmwIPCh0xOtI3HrcxSLG3AT2YL-hZScar5PKtKPmqy_xrKgHDZFXLbIcxsnxNJDM48cXje7lKZHCcqix1GzBDGPtJCpum4yiDDm-mvF8RhklCa5XIE1jOXmr2DWF4E0z48s8zWNM/s200/luutra+loggo+2.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar