Indisk kycklinggryta
4-6 port
1 grillad kyckling, rensad
1/2 gul lök
1/2 vitlök, King Solo
1 röd chili
spiskummin
garam masala
1 burk krossade tomater
3-4 dl turkisk yoghurt
kokt jasminris
grönsallad
Gör såhär: Fräs lök, vitlök, chili och kryddor i någon minut i en panna. Tillsätt sedan krossade tomater och yoghurt. Låt puttra i 10 minuter. Tillsätt sedan kyckling och låt stå i 5 minuter. Servera med ris och sallad.
(Detta receptet är taget ur Allt om Mat. Jag följde receptet, men nästa gång kommer jag nog ha i hackad koriander och strimlade sockerärtor för att piffa till det lite.)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7yAiYCrKLK8_YkZ1Hvh9j9HzZLiE3xPHqgXam7ceYINSwkH0r60wshcwJLM5fN9kxWicK2g8eIgPnDYz12BJKJmzVXs8P73p7uoTkiVzjKZKjUBitd-KfSyj38WxTx6NBS_hktC1rIVsN/s200/th.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar