Djungelvrålspannacotta med honungsmarinerad satsumas
Ingredienser:
4 dl grädde
1 dl gelésocker
16 st djungelvrål
4 st satsumas
honung
Tillagning:
1.Hacka lakritsen. Spara fyra st till garnering.
2.Blanda grädde, gelesocker och lakrits i en kastrull. Koka upp.
3.Sila ner gräddblandningen i fyra portionsglas. Kyl.
4.Filea satsumas i fina små klyftor. Lägg i en skål, häll över juicen som finns i skalen. Droppa över flytande honung.
5.Vid servering toppar man pannacottan med satsumasklyftorna och så en djungelvrål på toppen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfS7gwjy6uVCK7MkuPKAuwv8w7HUYdggcaYrgkrniuoD3BfFVwkv27jq2YWe2C3Wxt57m8vux_btOxV14XaO5YLo35r11Pytbb7VIyvGaECDuM-N8J6jbCt7EKbbXtdcC_kxTTc8uOyX1v/s1600/11.Djungelvr%25C3%25A5lspannacotta.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlw-SGfEujN9Z1cxnYX9ILk33sT_sGT1miV43m-Kf5zgIfGz-6JGTzsvuByxghQriy89WnLask7Q2ZOt7vDT1sudhyLnaYnbFB_63T91ILjKmZngECrmEJC8u8JhiuyBqNqntbgwa5jsuh/s200/th.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar