![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGCONa_iav8A_po-CEXh1h_bZ5CEZVtG_eoM2792uolTPho-OEVHp-6yZc2oMsEPVzUS7nFkYc_b6ELEw-l-CtoZ1UPN4xqEfCEf73CwH_hLtIlkFfLiJ7lFH5JEY9PRZrAzaXKu8oyhad/s1600/vit.jpg)
Ingredienser
våfflor, grundsmet, 1 sats
2 msk gräslök, finhackad
Topping
1 dl turkisk yoghurt
4 st rökt lax, skivor
1 msk pepparrot, finriven
salt och peppar
2-3 msk löjrom, eller stenbitsrom
citronskivor
dill
Tillagning
1 Blanda ner den hackade gräslöken i smeten. Grädda våfflorna. Dela dem.
2 Skär laxen i små bitar. Blanda den med yoghurt och pepparrot. Salta och peppra efter smak.
3 Klicka ut en rågad tesked laxröra på våffelsnittarna.
4 Garnera med löjrom, citron och dill.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6veGi59eiWcd478sYBUrymMki-YGvUBMBfqWE0b_uWyvmNAX2VRWP9fj13V1fWZJerTUiu2B41wgR47lfQz7kjNSdPaRbr6hexnBGmN7d4d8MRCAkcrQ8-lLhgyhoS2-ZHdbHDjLkfRg9/s1600/recept.12341.460x345.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOZj8Dfg5_UyK8FH6GTCrv4SYNhcSHaZ-S5e-bLey1ApH7r7AkpF8IZ4aYIKJjIouV16r0jDi2lkYCxoyqsjmyHP2D4E_KATFC2NuziM3MWzxl1gUJ4ah1MHfykKjQf3gxnHkCzGiNDzJ1/s200/ch.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar