(Text och recept av Elsa Billgren)
Detta behöver du:
- Leilas pizzadeg, man gör den själv hur enkelt som helst. Blir alltid godast så! (http://www.recept.nu/leila-lindholm/paj-och-pizza/mjol/leilas-pizzadeg/)
- Någon form av getost, chevre tycker jag är gott.
- Björnbär, en näve
- Hasselnötter, en näve
- Sparris, några stycken
- en fänkål
- ruccola
- lite färsk timjan, olivolja, salt och peppar
Börja med att förbereda degen, kavla ut den och ringla lite olivolja över. Skiva fänkålen och lägg ut över pizzan, smula sönder osten och sprid över alltihop. Lägg några sparrisar kors och tvärs och salta och peppra. Låt stå i mitten av ugnen tills botten går att knacka på och osten är smält. Under tiden pizzan är i ugnen kan man torrosta hasselnötterna med lite salt i stekpannan och skölja ruccola. Avsluta med att lägga över hasselnötterna, björnbären, ringla lite saft från dem på och klipp lite timjan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar