Ingredienser:
500 g fläskfärs
1 ägg
1 fint hackad schalottenlök
salt och peppar
1 äpple per person
1 förpackning creme fraiché, lätt funkar utmärkt
grov, söt senap (svensk)
dijonsenap
en gnutta houng efter smak
salt och peppar
Gör såhär: Sätt färsen och låt den vila något. Stek biffarna när färsen är reumstemperarad. Stek äpplena i klyftor hastigt i en annan panna. Salta dem försiktigt med ett gott flingsalt. Gör såsen i samma panna som biffarna stektes i. Jag använder lika delar av båda senapssorterna. Smaka av med houng, salt och peppar. Servera biffarna på en salladsbädd. Igår fick några tomater slå följe på tallriken. Smaklig spis!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyWVRYCkjUE6xgkQr0TJEloO2WQzIRjR1eEDTzRYo9Mb4FLLLrkaiwTwl0Id23tEdA5iy1KyJmnFfKj62FdpWD1Bp8HpXDgiKaoUNugylyosFtDLjxpXfhkK3VcyLuHChZI6XLRanTNM4/s1600/P1013920.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimmo4FvMwfPNS25K20kobVXWWkeHrxsqFyS7TZXhT96x1HSNgL3929LBFzHWfAUVLLzKTaEf2lPoQLcRVaG2pDxnySSbwrl_FGqvSe9L3hMi_a2i9s7Khz6xVSuIwImm_oSS0d4Z7E49I/s400/OKI.png)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar