Falukorv på snabbaste viset (med en hösttouch)
4-5 personer
1 falukorvsring
röd- och gul lök
äpplen, gärna syrliga
morötter med blasten kvar
en god senap av svenska variant och lite ketchup (gör egen om du har tid - det gjorde inte jag idag utan tog Mutti's fina istället)
rapsolja till formen
salt och peppar från kvarn eller mortel
Serveras med ett mos gjort på hälften potatis och hälften broccoli, smaksatt med smör, salt och peppar. Några äppleskivor och salladsblad till och middagen är klar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWt4RKvu1ki8PyRuMFZ2Bt6dKUWWZNCO4puZBxl5UsxQGv8PcsiVnLAYEHlDNi8yAHKs2iC00DPUj3gnztUP84kBFJmfWKDs8sj40T93VlTfSV1K4kYX_H38JvQWXt__JKBCUqvn6EOpg_/s1600/IMG_3487.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnzj8PODfwR9KePRL7DD2bW9TfGX7sTY73A9j8BdfICjQCV8apskej3HuHxCPp01GcgBYA9uxbsgnyukz-JxyTb_0E55Dg4KCANV473bPjL3PFJpIvlNWeFzP0_RgE3TUvn286AG43Qi1c/s200/luutra+loggo.jpg)
1 kommentar:
Testa och lägg på en halvburkkrossade tomater över korven, garnera även med valfri nyrivenost. Det blir hur gott som helst.
Skicka en kommentar