Panerad strömming på danskt vis med permesan
4 port
8 strömmingsfiléer
vetemjöl
vispat ägg
ströbröd
salt
hemgjord remouladesås
kokt färskpotatis (glöm inte att ånga den)
pressgurka
(Vackrast blir självklart fisken på mammas vackra "Ostindia från Rörstrand")
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqQidx-EZ5LLjkARtftiKPCyWi35HWFgkenLuFvBukdVdroRbiOa7bpf0zwi4MLLbYhEJSrwdHCz2pLL7hi6VGq2FJH_TCTwVBaR2REP-t7zds-v55dLCjHAXTCFtGNrVHvHdmZPP59_Nl/s1600/IMG_3670.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEbIZ7O9G1yay1mYLZNprYpt5FT7DpMG0vdSRPhRCwrux0y1a5j0YpgEBVXJcb8AOpkEPdLZVbZpeSe-dY94zITJl23GuKCKMoZNaFQjrCCmxuJpqEnArLouiDqfgRv-hHfJ-5mesau5nr/s200/luutra+loggo+2.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar