![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRbX2s5_9zzPUkpH9Yo_BhR6wTHqnd-otGGNrvSkFFynSD-CT0fiIQah8Ya_KlU4JkAjb-_MWbZLj83DRssZHkVODqbPDFxCagcU2b5SZsApwyuuzukY-2oN-XeUMoJYyliDeU998nVrkH/s1600/vit.jpg)
(En underbar chokladcrème där syrlig gräddfil, mörk choklad och söt mjölkchoklad kompletterar varandra på ett härligt sätt!)
4 portioner
Ingredienser
100 g mjölkchocklad
50 gram mörk choklad
1 1/2 dl gräddfil
200 g frysta björnbär
1 msk muskavadosocker
1 vaniljstång
Tillagning
1. Hacka chokladen i mindre bitar. Lägg i en bunke tillsammans med gräddfilen. Smält blandningen försiktigt i mikro eller i vattenbad under ständig omrörning. Ställ i kyl att svalna.
2. Blanda björnbären med socker och vaniljfrön och låt stå tills sockret har lösts upp.
3. Servera choklad- och gräddfilscrèmen med de rårörda björnbären.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9THPkSCn68TGo_7X_r9r06G7znQ3HOotXdnQ3LCWX0Q7TVOzbhlhKs5b6Bk3PQXqPXQ0T0E2Erv0YnmJ-DtInK2qGfLWK4YgvMvjt0TlnRccjqZyS-oIlh0jrvxQ2-R2YN8fgzEeYQ2-y/s1600/choklad-och-graddfilscreme-med-bjornbar.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIfAsIjgW_M0XydTmNQeH7PfkXvkKYK7nTXJGzF6SBsW92GEkMmdkwqq5gnafarzVR2WzAtjd3wUCP-QmJbFwHV4XYeY5Z-2EkMA2ANoveaWmd_YDz3nojdMI1YgD-VDGKLZJNzIBoCihu/s200/ch.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar